Squirrel Logo

Squirrel Consultancy

Open Source Software Consultancy
En
Squirrel Consultancy
ContactHome
Produkten
Contact

Squirrel Consultancy is een klein bedrijfje gespecialiseerd in software engineering. Wij bieden u consultancy op het gebied van software tools en documentverwerking met behulp van geavanceerde computer-tools.

Onze meest bekende produkten zijn de Perl trainingen en de Perl Pocket Guide waarvan inmiddels meer dan 150.000 exemplaren zijn verkocht in vier edities en negen vertalingen.

Een wezenlijk verschil met de meeste andere bedrijven is dat Squirrel Consultancy de gebruiker, de mens, als het meest belangrijke beschouwt, niet de software. De computer is er voor u, niet omgekeerd.

Voor meer informatie:
Squirrel Consultancy
Tel: 0591 548 468
Fax: Op verzoek beschikbaar
E-mail: info@squirrel.nl

Squirrel Consultancy is aangesloten bij onder meer de Open Document Foundation (ODF), Business Support Open Office.org Nederland (BsOOo), Novell Partnernet, Internet Engineering Task Force (IETF), Stichting Perl Promotie Nederland (SPPN), Nederlandse Linux User Group (NLLGG), Nederlandse Unix User Group (NLUUG), en Nederlandse TeX User Group (NTG). Wij sponsoren de Schaapskudde Exloo en Popkoor XpLOOsion. Wij handelen volgens de originele gedragscode van de Nederlandse Vereniging van Register Informatici (VRI).
Squirrel Consultancy is ingeschreven in de Kamer van Koophandel Drenthe onder nummer 34101005.Powered by Template Toolkit

© Copyright 2003-2013 Squirrel Consultancy. All Rights Reserved.
nl/about.html last modified 23:16:13 30-Jul-2013