Squirrel Logo

Squirrel Consultancy

Open Source Software Consultancy
En
Squirrel Consultancy
HomeHome
Produkten
Contact

Er zijn weinig zaken waarover op dit moment meer wordt gesproken dan over 'Open Source', zelfs in die mate dat men zich gaat afvragen of dit niet weer een van die hypes is die regelmatig de IT wereld teisteren.

'Open Source Software' combineert de goede eigenschappen van twee software-werelden: die van de 'proprietary software', waar grote investeringen mogelijk zijn en software in licentie wordt verkocht teneinde deze investeringen een keer terug te kunnen verdienen, en de wereld van de 'free software', waar geen geld beschikbaar is maar waar een praktisch onbeperkt aantal zeer kundige en enthousiaste software engineers, vaak oneerbiedig hackers genoemd, een onuitputbare bron van intelligentie, vindingrijkheid en andere vaardigheden vormen.

Het GNU Linux operating systeem, het OpenOffice.org office pakket en de Apache Web server zijn goede voorbeelden van kwaliteitsprodukten die door middel van open source projekten kunnen worden gebouwd.

Squirrel Consultancy is betrokken bij 'free software' sinds 1984. Wij hebben uitgebreide ervaring met, en bijgedragen aan, free software. Ook hebben wij ervaring met het opzetten van Open Source strategieën voor commerciële organisaties.

Wij delen onze expertise graag met u.Powered by Template Toolkit

© Copyright 2003-2006 Squirrel Consultancy. All Rights Reserved.
nl/index.html last modified 21:22:48 14-Nov-2006